Ett nytt försök

Hej på er. Nu tänkte jag göra ett nytt försök att skriva lite på bloggen. Det har nu gått ett och ett halvt år sen förra inlägget. Man får ju nästan skämmas lite... Det har varit lite stiltje på bloggen men  projektet har inte stått helt stilla. Det är faktiskt snart dags för sjösättning tro det eller inte...:) Men jag skall kanske börja i rätt ordning, eller i alla fall i kronologisk ordning med händelserna i projekt Nómada. Jag hade ju flyttat in båten inomhus för att kunna arbeta på den under vinterhalvåret. Det skulle inte vara några problem med detta förutsatt att jag inte dammade ner för mycket i lokalen. En presenning eller dylikt skulle enligt uthyraren av lokalen vara tillräckligt för att de andra båtarna inte skulle bli nerdammade. Efter betalning av vinterhyran blev jag snart varse att det inte alls gick för sig att damma ner så det var bara att vänta tills lokalen skulle bli tom till våren, då minsann skulle det gå bra att arbeta på båten. Tänkte flytta ut båten för att kunna jobba på den men jag hade ju blivit lovad att till våren när de andra flyttat ut kunde jag göra vad jag ville i lokalen. 🙂 perfekt... Efter närmare ett halvår i lokalen utan att egentligen göra något så var det äntligen dags! Lokalen tom! Nu skall här äntligen börja arbetas:) Men nej? Då hade plötsligt uthyraren kommit på att om jag dammade i lokalen skulle det sätta sig i väggarna och sedan ramla ner på de andra båtarna? Blir man trött eller? Nu i efterhand inser jag att det enda de ville var att få in mig i hallen så de kunde få in en vinterhyra. När detta stod klart för mig rullade jag ut båten och började jobba:) Den  närmaste tiden kommer  jag att lägga upp lite bilder och kommentarer kring de senaste händelserna. Skepp o hoj.

2 Responses to “Ett nytt försök”

Leave a Reply

Categories
Slideshow