What happened these last years?

Time passes quickly! It has been a bit quiet here the last 3 years, but the project has been running along even if it has been a bit slower than planned. Since august 2012 Nómada came back to the water, the mast was stepped, some painting was done, building of interior, installation of a heating system, building a diesel tank, building a refrigerator and freezer, building a holding tank, installing electrical system etc. etc….. Here are some photos of the progress. Until next time 🙂    

6 Responses to “What happened these last years?”

 • Styrman Pimpsten:

  Hej, det ser ju jättefint ut. När får man komma ombord o äta skaldjur????

 • Styrman Pimpsten:

  Hej, det börjar dra ihop sig för lite skaldjur på Nomada tycker jag. =)

 • Erik:

  För er är restaurang Nómada alltid öppen 🙂
  Vinet kan dock bli lite för kallt i kylboxen, men det är ju mindre problem. Tjoppe kan även få is till GT´n numera. 🙂

 • Projektledaren:

  Hej svejs. Det där med is till GT:n låter som muta av projektledaren och det gillar han?. Lämnar Öckerö om en stund och är pågång för en inspektion. Ska bara förbi Anholt ochoch kolla in smörrebröden och deras temperatur på ölen. Ses snart.

 • Hej svejs. Nu vill projektledaren se lite nya framsteg. Efter helgen ser jag fram mot nya bilder. ?Ha det gott och take care.

 • Projektledaren:

  Snart dax för inspektion igen???hoppas allt är klart nu?

Leave a Reply

Categories
Slideshow